CINE SUNTEM NOI?

Suntem Pepiniera de producere biologica si comert cu arburi. Suntem specializati in producerea al diferite soiuri de nuc altoiți și ortaltoi. Oferim marfa de extra calitate cu origine garantat si la preturi concurente. Oferim afara de soiri bulgare așa ș soiuri straine cu mare calitate și garanție la producție buna și adaptabilitate ridicate a puieți de nuc la condițiile climatice specifice. Desfasuram activitatea sa in baza particulara privata - baza uterina, in care garantam calitatea a puieți de nuc produse de noi. Motivul nostrum este dezvoltarea si comersul cu arbure de nuci - produs biologic, un material produs conform cerintele al legislatiei nationale si europeiene. La noi puteti primi consultanta profesionista pentru alegerea sorturilor, schemul de rasarit , precum si informatii suplimentare pentru cresterea arburilor.

 

Suntem pepiniera licensata si prin cumparare de la noi, va predam toata documentatie necesara cu acordurile despre cumparatura Dvs, si originea materialului.

 

Puieți noastre de nuc

Va oferim nu numai puieți de nuc Altoiți și Ortaltoi doar, deasemene copaci de mare calitate.

Toti puieți de nuc sunt de producție proprie, produse de noi în pepiniera noastră.

Avem gradina uterin cu selecție de înalta calitate a materialului genetic al puieți noastre.

Soiuri selecționate, astfel încă raolamentele și caracteristicile ale nucela, sunt competitive nu numai din piață Bulgara doar și din piețele Europene.

Pe de altă parte vă putem sfătui și ajuta să alegeți soiul potrivit pentru regiunea dumneavoastră.