Кои сме ние?

Ние сме БИОСЕРТИФИЦИРАН лицензиран овощен разсадник за биологично производство на овощен посадъчен материал. Специализирани сме в производството на различни сортове облагородени орехови фиданки. Притежаваме собствени маточни градини с висока селекция на качеството на генетичния материал на  ореховите дървета.

 

Предлагаме БИОСЕРТИФИЦИРАН висококачествен овощен посадъчен материал с гарантиран произход, на конкурентни цени. Нашият продуктов каталог обхваща както български сортове облагородени орехови фиданки, така и чуждестранни сортове с най-високо качество на ядката и висока адаптивност към конкретните климатични и почвени условия.

 

Нашият стремеж е да произвеждаме и предлагаме на пазара висококачествен биосертифициран биологичен посадъчен материал, отговарящ на всички изисквания на националното и Европейско законодателство. 

 Предлагаме професионална консултация за всеки отделен сорт, схема на засаждане, както и съпътстващи указания за отглеждане на ореховите дръвчета.

 

Като вече доказан производител на биологична продукция в България и Европейския съюз ние предоставяме на нашите клиенти сертификат за произход и качество на посадъчния материал, както и всички нужни документи за кандидатстване за евросубсидии по европейски програми за развитие.

 

Можете да се запознаете кой сме ние и защо можете да ни се доверите в краткото видео.